2016. szeptember 22., csütörtök

Kezdetek
 Földünk az összeomlás felé kezdett közeledni egyre jobban. Az emberi faj elkezdett fajújító kísérleteket végrehajtani. Új fajok jöttek létre, egyes új embercsoportok mint szörnyek vándoroltak a mélybe undorító kinézetükkel, mit a tudósoknak köszönhetett. Viszont voltak akik a napot eltakarták szárnyaikkal és bálvánnyá váltak a különböző vallások szemében. Megalkották saját maguk angyalait és démonait.
 Évek teltek el és még mindig folytatták a kísérleteket és az új fajok alkotását. Egyre több és több félresikerült lény jött létre. Ezeket a lényeket arénákban kényszerítették egymás öldösésére, háborúkban használták golyófogónak, a föld alá száműzték őket vagy csak nemes emberi egyszerűséggel helyben megölték őket.
 Létrehoztak egy ünnepet, hogy megünnepeljék az új mennyei emberek eljövetelét. Úgy is lehetne nevezni, hogy a szülinapjuk. Ekkor ünnepelték mind a sikeres és sikertelen fajok létrejöttét.
 Lassan 100 év telt el mikor betelt a pohár és elkezdődött a felső világ meghódítása. Különböző lények másztak elő a barlangokból. Nevezhetjük őket mutánsoknak is. Nagy részük ízeltlábú és rágcsáló ember volt. Elfoglaltak maguknak több országot is, de végül visszaszorították őket a Felső Földi Erők. Végül s földhódító hadjárat elbukott és letették a fegyvert a föld alól jövő lények, és megegyeztek a FFE-kel, hogy megtarthatnak maguknak 1 országot, onnan viszont szabad kivándorlását kérik a civileknek és a túlélőknek. El is nevezték új országukat Langrannak fővárosa lett Ghoulthear. Az eddig törzsi szinten működő civilizáció pár év alatt állammá kovácsolódott össze.
 A hosszú évek múlása újabb konfliktust váltott ki. Az FFE szétvált több felé mert már a földalattiak egy része is fent lakott. Lett az Új Földi Erő (ÚFE) ebben a szövetségeben az alsó világból érkezők is benne voltak, és megalakult a Mennyei Világrend Fenntartás (MVF) a céljuk kiirtani a "selejtet" és azokat akik az oldalukon áll. A szócsaták évekig mentek és lassan az ÚFE-ből sokan átvándoroltak az MVF-be. Addig addig csatlakoztak hozzájuk többen és többen, hogy a világ több mint fele közöttük volt, a legfejlettebb országok mind oda csatlakoztak, kivéve egy párat.
 Bekövetkezett az 1. Fajrendi háború. Különböző specialista fegyverek és faji fegyverek jöttek elő. Ebben a háborúban nagy szerepet vállaltak a földalatti világ vakondkatonái és különböző "vámpír" csapatok. A háborút az ÚFE elvesztette és mindenki aki az oldalán állt a földalá kényszerült. Addigra a föld alatt nagyobb világ folt mint a felszínen.
 Lassan eljött az ötszázadik évfordulója az új fajoknak. Már 200 éve hallani se lehetett az alsó világról. Az MVF betiltotta a kísérleteket mert túl sok veszteséggel jártak. De odalent a kísérletekbe fektettek mindent. Rémségeket hoztak létre odalent, az új háború megnyerésének érdekében.
 Kísérleteikkel létrehoztak olyan egyedeket akik képesek különféle "varázslatokra" is. Az évek folyamán a fentiek megfeledkeztek a történtekről és csak legendákká váltak a vakondok. Tovább fejlődésükkel új bolygókat hódítottak meg mert a földet felélték, mocsarak és elkormosodott városok maradtak hátra, szellem országok és romos városok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése